Just nu i M3-nätverket
Jump to content

bränna dvd del 2


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

hejsan! tack för hjälpen så snabbbt!

men jag glömde tyvärr nämna att det är en lg brännare med 4x , så det är nog inte den som är problemet...

gamla frågan :

har problem med att ändra skrivhastigheten på dvd-bränningen, även om jag ändrar till 4x, eller 2x , så tar det alltiod cirka 43 min att bränna en dvd på 4.5 GB ,snälla hjälp mig!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Det kan bero på skivorna också..

Om du tex gör inställningen 4x först, och sedan stoppar i skivan, och skivan är en 1x eller 2x, så ändrar programmet inställningen.

 

Du kan aldrig bränna med högre hastighet än vad både brännare och skiva klarar.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Har också en LG dvd-brännare med 4x på dvd-r/dvd+r. Jag har också märkt att om man ställer in 4x på brännarprogrammet så bränner den ofta i 2.4x i alla fall, fast skivorna klarar 4x. Men sen så läste jag på en av mina philips dvd+r skivor att om det blir som ovan att det inte går i £dubbelfnutt£rätt£dubbelfnutt£ hastighet, så ska det hjälpa med att uppdatera brännarens firmware...En uppdaterad firmware finns på denna sida: http://www.clubic.com/d/drivers/29079.html (en direktlänk). Under rubriken £dubbelfnutt£Pilotes (drivers) Spécifiques au produit£dubbelfnutt£ klickar du på Firmware a303. Antar att det är denna LG DVD-RW du har, iaf den jag har. Hittade ingen fimware på LG:s hemsida konstigt nog, men denna ska fungera fint. Att bränna i 4x på dvd-r/dvd+r ska enligt LG gå på 15/20 minuter, vilket stämmer då det fungerat någon gång. Beror även på vilket märke du kör med, ibland får man vad man betalar för...

 

Link to comment
Share on other sites

Det ska inte stå:

£dubbelfnutt£rätt£dubbelfnutt£, jag skrev fnutt rätt fnutt och så blev det ovanstående istället....hm

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...