Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hjälp


hallstrom

Recommended Posts

Ganska ofta när jag är inne på t ex Traderas sida och har tittat på någon intressant produkt och vill gå tillbaka genom att klicka på "bakåt" så får jag upp detta:

 

Varning! Sidan gäller inte längre. Sidan som du begärde skapades med hjälp av informationen i ett formulär som du skickade. Den här sidan finns inte längre tillgänglig. Som en säkerhetsåtgärd kommer informationen inte automatiskt att skickas igen.

Om du vill skicka informationen igen och visa den här webbsidan klickar du på knappen Uppdatera.

 

Är det ngn inställning jag kan ändra för att slippa detta? Jag har XP och Telias adsl.

 

Benny

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...