Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Automatisk installation av drivrutiner


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Jag har ett problem som jag inte riktigt får ihop.

Jag har trådlös internetuppkoppling via ett PC-kort. För några dagar sedan formaterade jag om datorn och installerade om Windows Xp, nu även med Service Pack 1. Efter det installerade jag det rätta drivrutinerna för mitt PC-kort, men varje gång jag startar upp min dator så har Windows automatiskt installerat de gamla drivrutinerna. De som windows installerar automatiskt när de hittar PC-kortet första gången. Hur ska jag göra för att slippa detta problem??

 

Väldigt tacksam för svar!

 

Link to comment
Share on other sites

Du kan pröva med att gå in i enhetshanteraren och markera ditt pc-kort och sedan välja egenskaper och därefter klicka på fliken drivrutiner. Välj sedan att avinstallera dom för att sedan installera dina drivrutiner på nytt. Jag tycker också att du skall gå in på pc-kortets tillverkares hemsida och försäkra dig om att du har senaste ver. av drivrutinerna till ditt kort. En kort fråga: Dom drivrutinerna som windows automatiskt installerar till pc-kortet, fungerar inte dom?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Jag ska försöka att installera om det på nytt. Det måste jag ändå göra varje gång jag startar datorn. Men jag ska prova. Det är värt ett försök. Så om windows vill göra en återställning på drivrutinerna tar dem kanske dem jag har nu så fungerar det ändå eftersom det är samma. jag har dem rätta drivrutinerna. Windows drivrutiner går inte.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...