Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Felmeddelande


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

När jag startar datan kommer ett felmeddelande:

DET GICK INTE ATT KÖRA MAIN: DET GICK INTE ATT HITTA FILEN WVIEW. Är det orsaken till att det inte går att köra in bilder till hårddisken från digitalkameran. Har windows XP. Athlon 1800. Var får jag tag i filen?

 

Novisen

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej och tack för svaret. Det verkar stämma med den saiten som du rekommenderade. Men tyvärr är jag novis och törs inte gå in på sådana där

ingrepp. Skall försöka få tag i nån som behärskar detta. Kan man inte bara installera xp över det gamla så det blir bra?

Tack igen Bosse F

 

 

Link to comment
Share on other sites

Om du har en "riktig" XP-installations-skiva (har du en sk. OEM-inst-skiva kanske detta inte funkar, lite olika beroende på "sort" av OEM-inst/skiva) kan knö in denna i CD/DVD-spelaren & starta om burken. Då ska du få ett antal val & här ska du välja att INSTALLERA XP. Sedan du fått ange licensnr/nyckel får du upp ett antal val igen & här ska du välja R för att reparera. Denna "ominst" ska fixa det som behövs & lämna övrigt orört. D.v.s dina privata filer/mappar/lösenord för I-net/E-mail et.c ska bli kvar som det var före rep.

Det finns en annan test du kan göra före den ovan:

Starta Kommandotolken (finns i Start/Alla program/Tillbehör) & där skriver sfc /scannow & sedan trycker du på ENTER. Du måste ha XP-inst-skiva redo om verktyget hittar någon fil att repa. OBS! Du måste vara inloggad som Admin för att kunna köra sfc.

Gådd lökk

 

Man ska va som man é,

då man inte vart som man skulle...

 

Link to comment
Share on other sites

Alltså inte R för rep då XP-skivan visar 1:a menyn (denna Rep startar Recovery Console & är lite mer djupdykande rep av XP) utan R för Rep då "meny2" dyker upp.

Man ska va som man é,

då man inte vart som man skulle...

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...