Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Via Raid Tool


Spark

Recommended Posts

Vad gör rubricerade program för nytta i min dator? Det finns där, men jag har definitivt inte installerat det. Fattar ingen ting.

Spark

 

Link to comment
Share on other sites

Har du hårdvara från via tex moderkort då är det nog till för att göra inställningar om du kör hårddiskarna i raid

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

Och vad innebär det i såfall att man kör härddiskar i RAID? Mycket märkligt särskillt som jag har endast en hårddisk. Hälsningar Spark

 

Link to comment
Share on other sites

RAID innebär att datan delas upp mella två eller flera hårddiskar så att det går snabbare att skriva och läsa. Eller så görs en backup på datan till en annan hårddisk.

Men all RAID förutsätter att man har två eller flera diskar.

 

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej och tack för välbehövlig information, jag hade nästan börjat misstänka något sådant efter att ha varit inne och tittat lite närmare på den info som faktiskt fanns när jag kollade på/i programmet, men all denna fackengelska är rätt så obegripelig i mina ögon och öron. I och med att jag inte har mer än en hårddisk i min dator, kan jag avinstallera programmet utan att andra viktiga detaljer i maskinen påverkas? Hälsningar en f.d. telegrafist men fortfarande amatör i datorernas värld! Spark

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...