Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Okunnig behöver hjälp!!


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

jag har massa problem med att få igång mitt bredband från tele2 som jag just köpt. Jag har haft igång det, men två gånger på två dagar har det strulat och kastat ut mig. Nu när jag sätter på datorn så kommer jag inte in någonstans. Inte ens i utforskare, Word el nåt. Det kommer bara upp en varningsruta med ett rött kryss där det står: "Explorer. Programmet har utfört en förbjuden åtgärd och kommer att avslutas. Info: Explorer orsakade ett ogiltit sidfel i modul VX2.DLL på adress 0177:100103d0"

Vet någon vad detta kan bero på. Jag har startat om datorn flera gånger, men problemet kvarstår. Kan jag ha raderat bort någon nödvändig fil när jag rensade lite i datorn? Och isåfall vilken, o hur kan jag fixa det? Snälla snälla hjälp mig!!!

MVH Mia

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Vad jag kan frst efter lite Googlande s r det ett Spyware du har, prova om det gr att starta i felskert lge(tryck F8 under uppstart) och ta bort allt du hittar av VX2.DLL i datorn och registret.Har du Ad-aware kan du prova det frst.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

TACK! TACK TACK!

du är en ängel gurrasnurras!

Gjorde som du skrev o nu funkar det. den e fortfarande lite konstig, men jag kommer in i alla fall. så en stor chokladbit till dig!

/popson

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...