Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Länkar i E-post


Brennis

Recommended Posts

Plötsligt fungerar inte länkar som kommer till mig i Epost- Klick på länken orsakar bara en helt tom sida i Explorer. Klickar jag bort Explorer-sidan finner jag under den en helt tom huvudsida 'mina Dokument'. Den enda förändring jag har gjort är några säkerhets- och sekretessmarkeringar på order av Epostgirot eftersom det funkade dåligt. Hur det såg ut innan kommer jag inte ihåg.

Länkarna är det inget fel på. Det är kollat!

Kan någon begripa vad felet är.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Testa så här:

 

Gå till Start-Kör-Skriv regsvr32 urlmon.dll - OK

 

Starta om datorn.

 

Gå sedan till Verktygsmenyn i Internet Explorer-Internetalternativ-Flik Program- Tryck på Återställ webinställningar.

 

Hör av dig hur det går,

 

 

Link to comment
Share on other sites

Har du någon pop-up stoppare installerad. Inaktivera eller avinstallera den i så fall och prova igen.Det kan lösa problemet.

 

Hör av dig hur det går,

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prova att ta Start-Kör-Skriv sfc /scannow - OK

 

OBS Mellanslag mellan sfc och slashen

 

Kolla också i Internet Explorer-Verktyg-Internetalternativ-Flik Program- att du har bock i rutan "Kontrollera om .......". Om inte bocka i rutan och tryck på Verkställ-OK

 

Öppna Internet Explorer igen och svara ja på frågan om IE skall användas som standard.

 

Hör av dig hur det går,

 

 

 

[inlägget ändrat 2004-02-21 14:42:05 av Crazy Horse]

Link to comment
Share on other sites

Det gick inte det heller.

Dock har jag funnit att första gången jag klickar på en Epost länk efter att ha startad datorn, så funkar länken.

Men vid förnyade försök funkar den inte

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...