Just nu i M3-nätverket
Jump to content

systemåterställning


Bittan

Recommended Posts

Hej!

 

Systemåterställning är när man återställer datorn till en tidigare tidpunkt, utan att tex sparade dokument och mail går förlorade.

 

Man använder Systemåterställning när man vill ångra "skadliga ändringar" som har gjorts på datorn..

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej!

Kort och gott om det har inträffat något på datorn som absolut inte går att åtgärda. Då har man möjlighet att gå tillbaka till en återställningspunkt innan skadan skedde. Fiffigt,va.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Systemåterställning: översiktSystemåterställning är en komponent i Windows som du kan använda för att återställa din dator till ett tidigare tillstånd om ett problem uppstår, utan att förlora personliga filer (som till exempel Microsoft Word-dokument, webbsökningshistorik, ritningar, favoriter eller e-post). Systemåterställning övervakar ändringar i systemet och vissa programfiler samt skapar automatiskt återställningspunkter som är lätta att identifiera. Med dessa återställningspunkter har du möjlighet att återställa systemet till en tidigare tidpunkt. De skapas dagligen samt när viktiga systemhändelser sker (t ex vid installation av ett program eller en drivrutin). Du kan även skapa och namnge dina egna återställningspunkter när som helst.

 

Obs!

 

När du återställer datorn påverkas eller ändras inte dina personliga filer. Du bör göra regelbundna säkerhetskopieringar av dina filer. Du kan exempelvis kopiera dina filer till flyttbar media, som till exempel en skrivbar CD-skiva, en gång i veckan.

 

Mvh max12

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...