Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

systemåterställning


Bittan

Rekommendera Poster

Hej!

 

Systemåterställning är när man återställer datorn till en tidigare tidpunkt, utan att tex sparade dokument och mail går förlorade.

 

Man använder Systemåterställning när man vill ångra "skadliga ändringar" som har gjorts på datorn..

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst idgadmin

Hej!

Kort och gott om det har inträffat något på datorn som absolut inte går att åtgärda. Då har man möjlighet att gå tillbaka till en återställningspunkt innan skadan skedde. Fiffigt,va.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Systemåterställning: översiktSystemåterställning är en komponent i Windows som du kan använda för att återställa din dator till ett tidigare tillstånd om ett problem uppstår, utan att förlora personliga filer (som till exempel Microsoft Word-dokument, webbsökningshistorik, ritningar, favoriter eller e-post). Systemåterställning övervakar ändringar i systemet och vissa programfiler samt skapar automatiskt återställningspunkter som är lätta att identifiera. Med dessa återställningspunkter har du möjlighet att återställa systemet till en tidigare tidpunkt. De skapas dagligen samt när viktiga systemhändelser sker (t ex vid installation av ett program eller en drivrutin). Du kan även skapa och namnge dina egna återställningspunkter när som helst.

 

Obs!

 

När du återställer datorn påverkas eller ändras inte dina personliga filer. Du bör göra regelbundna säkerhetskopieringar av dina filer. Du kan exempelvis kopiera dina filer till flyttbar media, som till exempel en skrivbar CD-skiva, en gång i veckan.

 

Mvh max12

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...