Just nu i M3-nätverket
Jump to content

hur hittar man epostbrev


bastare

Recommended Posts

Har epost programmet incredimail och det har blivit något fel för det svarar inte,så jag har gått över till outlook istället.Min fråga är hur får jag tag på brven som är sparade i programmet?

 

P.S är inte så bra på datorer.

 

Link to comment
Share on other sites

Kanske jag kan hjälpa dig.Andvänder själv IncrediMail.

 

*****

 

Kolla dokument and settings > ägaren > Applications Data > Lokala Inställningar > IM .Där står letter ,Adressbok mm. (Gäller XP)

 

****

 

Vill du konvertera Incredimail breven .Hämta .IncrediConvert.Så kan du öppna dina Incredimail brev i Outlook.Programet är gratis !

 

http://email.about.com/cs/emailutilities/gr/incrediconvert.htm

 

( Om inte Incredimail svarar så har du tagit bort något i registret som tillhör Incredimail.Eller installera om programet )

 

http://www.incredimail.com/swedish/Download.html

 

Mvh max12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[inlägget ändrat 2004-02-07 11:14:22 av Max12]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Jag har samma problem som 'bastare' - något har hänt med IncrediMail så jag inte kan öppna programmet och alltså inte få tag i mina sparade brev/mejl. Ikonen finns kvar, men tydligen inte själva programmet.

Det hände i samband med att jag testade IncrediGames, som tillhör IncrediMail. När jag spelat 15 min. tog det stopp, skärmen knasade sig och jag stängde allt.

Systemet återställdes delvis automatiskt, men jag fick själv ominstallera brandvägg,antivirusprogram, skrivare & scanner.

 

PROBLEM NU: IncrediMail inkl. de sparade breven verkar inte finnas kvar, jag når heller inte alla Internetsidor - bl.a. min Hotmail och Microsoft Update.

 

Hur ska jag lösa det här?

 

Vardagsanvändare av PC

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...