Just nu i M3-nätverket
Jump to content

skärmproblem-no signal


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

hej, jag har ett litet problem med min data.

när jag ska starta upp den går allt som vanligt, skärmen startar upp osv men sen när datan ska in i windows(XP)så blir skärmen kolsvart och en rektangel med texten no signal flyter omkring. har någon nån aning om vad som kan vara fel?

har inte gjort några förändringar, felet bara uppstod

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

 

Har du testat med ett annat grafikkort?

 

Har du integrerat eller?

 

Helren

 

TACSAM FÖR SVAR! (LITAR PÅ ERT OMDÖMME)

________________________________________________________________________________

XP Professional

AMD Athlon 1,65Ghz, Maxtor 120Gb + Seagate 80Gb , 1,00Gb Ram,Radeon 9600 256Mb

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej!

Eftersom du ser information på skärmen innan XP har startat upp, ligger förmodligen felet i operativsystemet. Prova att starta upp det i felsäkert läge och sätta en upplösning där.

 

/Freddan

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

grafik kort geforce 5600

skärmkabeln sitter i, får väl testa mitt andra grafik kort för att se om felet ligger där, men jag mistänker attt felet ligger i operativ systemet som freddan säger...återkommer med mer information,

taxam för eran hjälp

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest idgadmin

Hade ett liknande problem för ett tag sedan.

Löste det genom att starta i felsäkert läge (då fungerade skärmen, har du testat det?) och gå in på enhetshanteraren och ta bort bildskärmen och sedan starta om.

Den hitta nya maskinvara och sedan funkade det.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...