Just nu i M3-nätverket
Jump to content

USB-Minne (AcruX)


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej! Har lite problem med mitt usb-minne. Det finns något som heter security +, där man kan ange ett lösenord så inte andra än jag kan gå in och kolla vad man har på disken. När jag skaffade det här så angav jag ett lösen,men jag har glömt det gamla lösenordet. Nu undrar jag hur man ska bete sig för att skaffa ett nytt lösen. Man måste ju ange det gamla lösenordet för att skaffa ett nytt. Jag avinstallerade alltihop men det hjälper tydligen inte. Är det någon som förstår vad jag menar så skulle jag bli nöjd. MVH "Gurra"

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej Gurra

Om inte lösenordet är skrivit i minnets mbr (masterbootrecord) skal det gå att få bort från registret, om du skal söka manuellt med regedit, bör du innan du börjer göre en backup (exportera) av registret, anners finns det program där kan lösa detta, t.ex Registry First Aid, här är en länk:

http://www.rosecitysoftware.com/reg1aid/

hoppas du kan nytta tipset.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej!

Tack för det tipset,men finns det inget enklare sätt att fixa det? Jag är inte så jättehändig på det här. Jag körde programmet som rek. men jag vet inte riktigt vad jag skall leta efter. Fler tips tack.:)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...