Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Norton Fel!


Osito

Recommended Posts

På vär dator med win Xp (Home) har vi problem med norton. När vi har installerat det så gör det en förbjuden åtgärd och stängs av... Rutan kommer även upp när man försöker starta om det,"rör vid det på startmenyn" eller försöker av installera. Vad är det för fel. Har laddat in SP1 + lite andra uppdateringar..

 

//Osito

Soltek FRV med AMD 2000+ 1,667GHz, 768mb DDR333, Hightech GeForce4 MX440SE 64mb ddr, Maxtor D-max9 ATA133 120Gb 8mb cache hdd

 

Link to comment
Share on other sites

Om ni avinstallerar det helt och sedan tar hem ett verktyg från Symantec som heter RNav2003 och kör det efter ni har avinstallerat allt. Sedan om ni har haft ett tidigare virusskydd så kan det spöka.

 

Norton är väldigt känsligt när det gäller sådant med av och installationer. Annars är PC-cillin 2003 ett bra alternativ eller F-Secure..

 

Surfa säkert och uppdatera mera ;)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tror TalisMan är på rätt väg...

Jag hjälpte en kompis med NAV gratis-version då han skulle knö in betalversionen. Fick göra ung som TalisMan skriver: hämta ett avinst-verktyg (gick alltså inte att avinst annars) & efter detta så gick inst som en dans.

Annars är väl NAV ganska känt för att "vara bråkigt" på vissa maskiner. Å andra sidan tror jag inte något AV-pgm har klarat sig helt felfritt. Det är väl så att AV-pgm går "ganska djupt" in i op-syst/mjukvara & stökar. Så funkar inte ett AV-pgm, brukar ett byte till annat AV-pgm funka bra.

Man ska va som man é,

då man inte vart som man skulle...

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...