Just nu i M3-nätverket
Jump to content

"Could not complete your request because of missin


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hi!

 

I run my Dell computer on Windows XP Home and when i try to start Adobe Photoshop, I get an error message "Could not complete your request because of missing or invalid personalization information".

I know that the installation worked fine, because I have done it on this computer before. But a few weeks ago I cleaned the harddrive empety and re-installed everything, but Photoshop didn't wont to be installed.

Please help me! Im desperate. I own my own website and like to create and edit pictures so it's higly importent that Photoshop works fine.

 

What should I do?! I saw soemthing about deleting or editing the

TLB-file "TypeLibrary" in main directory, or something about editning something in the regestry key.

Please help me! I'm grateful fore every answer!

 

The best regards

Mattias Tengmo

 

P.S. Skrev den här frågan till Adobe, därför e den på engelska, men jag orkade inte skriva om den här :D Men svara gärna på svenska

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej Jau!

 

Du rensade och nyinstallerade, skriver du. Formatering och nyinstallation av XP också?

 

I så fall - om du inte planerade noga och hämtade hem uppdateringar från Windows Update, brände en CD med dem och installerade INNAN du anslöt till internet - är risken mycket stor att du fick datorn infekterad omgående. Du kan kolla på http://www.densakrasidan.com/dss_XP_2000_problem.htm

 

En vanlig effekt av de här maskarna är just installationsproblem. Det kan gå att rensa datorn, i så fall med hjälp av online-skanning (maskarna brukar slå ut antivirus och brandvägg), men jag undrar om inte en ominstallation är att rekommendera.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Såg nu att du fått en lösning i bildforumet. Hoppas att det löste problemet och att du inte blivit smittad av något elände.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...