Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Inga systemljud


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej!

 

min dator spelar inte längre upp systemljuden (e-mail, Windows uppstart/avstängning, etc) trots att jag har dem angivna i kontrollpanelen.

 

Övriga ljuduppspelningar fungerar, inklusive klickljudet i IE.

 

Jag läste någonstans att det fanns en nyckel i registret som kunde ställa till besvär. Någon som vet?

 

Tacksam för hjälp!

 

 

=====================

In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

 

Link to comment
Share on other sites

 

Du kan kolla detta:

 

Gå till Start-Kör- Skriv regedt32-ENTER

 

Markera HKEY_CURRENT_USER och titta i högerspalten om du har något värde där det kan vara t ex eller ngt annat värde. I så fall kan du högerklicka på raden välja ändra och deleta den texten för Microsoft installerar inget värde där (det står "värde har ej angetts" default) utan det kommer i så fall från ngn "tredje part" och har man ett värde där slutar programhändelserna att fungera.

 

Hör av dig om du undrar över ngt

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej och tack för svaret!

 

Tyvärr så var det inte detta, där står (engelsk winXPpro) (Default)- REG_SZ - [inget värde]

 

 

=====================

In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...