Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med drivrutinerna till moderkotet.


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Mitt nya moderkort - ASUS A7V8X MX VIA KM400 - krånglar. Datorn hänger sig emellanåt varpå jag får ett felmeddelande att datorn återställts efter ett allvarligt fel och måste startas om. Microsoft menar att felet beror på ett "graphics drivers device". När jag ska stänga av datorna så startar den om istället och säger att den har återställts efter ett allvarligt fel. Jag har ett uppdateringsprogram för drivrutinerna på CD men det går inte att köra och de uppdateringar jag laddar ner från nätet går inte heller att använda. Vad ska jag ta mig till? Till saken hör att jag i enhetshanteraren har en enhet som jag inte lyckats installera ännu. Den heter "VID_04E6 PID_80000040" Kan den enheten orsaka problemet? Tacksam för hjälp - Rickard

 

Link to comment
Share on other sites

Moderkort med Viakretsar är kända för att kräva rätt drivrutiner.Är dom medföljande drivrutinerna för moderkortet installerade?Dessa ska installeras innan några andra drivrutiner.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

jag har ett 3d problem med min dator jag kan inte spela 3d spel eller allt som är 3d överhuvudtaget skärmen hackar och det jag tvingas starta om datorn efter så säger microsoft att det är garpihis drivers problem så kan du hjälpa mig.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...