Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ad-aware 6.0


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

När detta program har hittat misstänkta filer och nycklar i datorn, är det då riskfritt att ta bort dom och "lägga dom i karantän" tills vidare? Man vet ju inte vad det är för filer som hittats.

En fråga till: kan det vara skadligt att låta de "upphittade" objekten ligga kvar där dom ligger och strunta i att ta bort dom?

HP AMD Ahtlon 2600+

 

[inlägget ändrat 2003-11-10 10:39:49 av x15]

Link to comment
Share on other sites

 

Hej

 

Ja, vad jag vet är det helt riskfritt att lägga spyware eller vad det nu är ad-aware hittar i karantän. De mesta filer (eller alla?) som ad-adware hittar är spyware och liknande.

 

Link to comment
Share on other sites

x15 hej :-))

 

AdAware 6 lägger detaljerna i karantän för att man enkelt ska kunna återställa dom,ifall något i systemet inte fungerar som det ska efter en rensning,detta är något man alltid gör när man ändrar i registret.

Det räcker att ha dom där i en 5-7 dagar, sen vet man om allt fungerar som det ska, och man kan ta bort karantänen. Karantänen i sig är helt riskfri,AdAware kallar den karantän, samma funktion hos antivirus brukar kallas "Virus-Vault".

 

Som datakille_86 skriver---allt som AdAware hittar kan man ta bort.

 

För mer info om AdAware6 181 och dess funktioner kan du läsa om här : http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=14136

 

Hälsning

 

Die Hard

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...