Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tagentbordsproblem


datakille_86

Recommended Posts

Hej

 

Efter det att jag vart på ett L.A.N så kom jag hem och koppla in datan - och till min förvåning funka inte tagentbordet. När jag stoppar in sladden i USB-porten så lyser Num-Caps och Scroll lampan men när jag trycker på dessa knappar på tagentbordet händer ingenting. Har kollat i enhetshanteraren men där finns inte tagentbordet med. Ser under uppstart att lamporna lyser men sen när man loggat in är det som dött. Har även prövat med ett annat tagentbord och det funkar inte heller. Vad ska jag göra?

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

 

Testa att gå via Lägg till ny maskinvara > Tangentbord eller låt Windows söka Automatiskt och se om den dyker upp där?

Antar att du testat någon annan USB-port redan...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

 

Ja, jag har redan testat en annan USB-port...

 

Men jag klickade på Lägg till maskinvara, sökte men hittade inget om tagentbord eller liknande. Kollade även Kontrollpanelen > Tagentbord och under fliken maskinvara men det står ingenting under plats eller enhetsstatus. Tycker det är lustigt eftersom det funkade perfekt innan jag kom hem och "installerade" datorn igen...

Kan även tillägga att jag kör XP Pro. Vet du/någon annan vad jag kan göra?

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

 

Testa att göra en Systemåterställning till ett datum någon dag innan du reste bort...

 

 

När du går via Lägg till ny maskinvara ska du välja att själv ange enhet från lista och där ska Tangentbord ( alternativt USB-enhet ) finnas med. Gå vidare därifrån. Har du testat ett tangentbord som inte har USB-anslutning?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...