Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Bilden hackar


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej!

 

Använder ett Geforce FX 5200-kort på 128 MB och har en AMD Athlon 1,8 GHz processor. Men när jag spelar upp en filmsekvens så hackar bilden ungefär var 3 sekund. Det blir ett litet skutt. Har väl något med uppdateringen att göra antar jag. ELler? Hur fixar jag detta?

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Hej Fuzzy.

Vad använder du dig av för drivrutiner?

[bLÅ]

Ola Fransson

Support Engineer

Microsoft Personal Support

[/bLÅ]

[FET]

Inlägget är inte förknippat med några garantier eller ansvarsåtaganden av vilket slag det vara må, det medför heller inte någon överföring av rättigheter. Användning av informationen i inlägget sker på egen risk. Användning av förekommande script, datorprogram eller liknande regleras av villkor som finns på Microsofts hemsida

[/FET]

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Testa från www.nvidia.com

 

[bLÅ]

Ola Fransson

Support Engineer

Microsoft Personal Support

[/bLÅ]

[FET]

Inlägget är inte förknippat med några garantier eller ansvarsåtaganden av vilket slag det vara må, det medför heller inte någon överföring av rättigheter. Användning av informationen i inlägget sker på egen risk. Användning av förekommande script, datorprogram eller liknande regleras av villkor som finns på Microsofts hemsida

[/FET]

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Fortfarande likadant efter att jag laddade ner den senaste drivrutinen.

 

[inlägget ändrat 2003-10-17 17:22:22 av brandberg]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...