Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Copy-skydd spelprogram?


Gäst idgadmin

Rekommendera Poster

Gäst idgadmin

Försökte bränna en kopia på ett spelprogram för att använda istället för originalet men det gick bara till hälften ungefär, sedan var det stopp.

Är det vanligt att det inte går att bränna spelCD?

XP Home, Record Now.

Supervisor

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst idgadmin

HEJ

 

Ja, det är ganska vanligt.

 

Om du använder den senaste versionen av "Clone CD" så borde det inte vara så stora problem. Det brukar ta sig igenom kopierings skyddet. "Clone CD" går inte att ladda hem/köpa längre men du kan säkert ladda hem det från någon anna webbplats. Sök på http://www.google.com

 

Ett annat alternativ är att du kopierar hela innehållet på din CD siva till hårddisken och sedan bränner där ifrån. Men om du gör det så måste du använda ett "NO-CD" crack för att kunna spela.

 

Om det är något du undrar så kan du återkomma...

 

-- Your World Your Rulez --

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Om din cd-läsare stödjer alla speciella format som behövs för att kunna kopiera en perfekt kopia (1:1) så är som --LEGOan-- CloneCD ett väldigt bra program. Dessutom finns Alcohol 120% (http://www.alcohol-software.com/) som är det enda programmet som stödjer RMPS.

 

 

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

[inlägget ändrat 2003-10-16 18:02:57 av Warwolf]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...