Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Boot screen


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

hur gör man för att byta boot screen, det finns ju många coola bilder som man kan ha iställer för den vanliga XP bilden, men hur gör man för att byta???

 

MVH/XLR8

 

Link to comment
Share on other sites

Om du letar på programmet Style XP 1.01 där kan man byta teman och allt möjligt och boot screen. Man tar sig till XP styles sida och tankar hem teman helt enkelt och läser instruktionerna ...

 

 

Surfa säkert och uppdatera mera ;)

 

 

[inlägget ändrat 2003-10-12 07:53:47 av TalisMan]

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

HEJ

 

Du begöver inget program för att byta Boot Screen. Det kan du göra själv. Om du följer anvisningarna nedan så kommer allt att bli rätt.

 

1. Börja med att ladda hem en Boot Screen från internet. En bra hemsida som har mycket att välja på är:

 

http://www.themexp.org

 

OBS! När du laddar hem en Boot Secreen så måste den passa med den Windows version du har. Om du har Service Pack 1 installerat så måste du ha en Boot Screen som passar dit. Om du inte har Service Pack 1 installerat så ska du ha en annan version. Det fungerar liksom på olika sätt. Om du använder fel version så kommer datorn att krascha vid uppstart.

 

2. När du har laddat hem din Boot Screen så ska du starta om datorn. Innan du ser XP Boot Screen så ska du trycka ned "F8". Välj där alternativet "Starta i felsäkert läge".

 

3. När du sedan loggat in i Windows så ska du öppna mappen "System32" som du hittar bakom "Windows". Ersätt nu den fil som redan finns med den du laddat hem. Filen du ska ersätta heter "ntoskrnl".

 

4. Starta nu om datorn. Nu har du en ny Boot Screen. Om du sedan märker att du inte kan starta upp datorn så beror det på att du lagt in fel version. Om detta skulle hända så kan du återkomma för jag vet hur man fixar det...

 

-- Your World Your Rulez --

 

[inlägget ändrat 2003-10-12 10:30:29 av --LEGOan--]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...