Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
PerClaesson

Office 2000 hänger sig efter Frontpage installatio

Rekommendera Poster

PerClaesson

Hej!

Jag har precis installerat Frontpage 2000 på Office 2000 premium. Efter installationen hänger sig alla andra office program utan just Frontpage.

Problemet kommer direkt vi start av tex Word så fort programmet startas så avslutas det automatiskt! Jag har provat att avinstallera Frontpage och sedan installera om övriga office, jag har också installerat om windows 2000, inget hjälper!!!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jakob Nanneson

EXAKT samma sak händer för mig, så fort t ex outlook är färdigöppnat stängs det ner. Med den skillnaden att jag trodde felet blev när jag installerade SR-1. Är det nån som har någon idé om hur man ska göra? Även jag har intallerat om...

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jojja

Det jakob, beskriver, att Outlook hänger sig och stängs ner, hände mig åxå.

 

Jag installerade om office 2K men outlook stängde ner sig ändå, sen när jag började att tänka, så låg mitt problem i att när jag installerade Norton antivirus, och valde att denne skulle skanna all inkommande mail, så det var när skanningen skedde, som outlook for i backen. Så jag tog bort norton och office, men ändå så fort jag installerade tillbaka office, så fanns det valet att skanningen skulle ske kvar, så inget hjälpte, för det djä**iga i det hela var att outlook dog innan jag hann gå in i det och ändra inställningarna......,,så min lösning var tyvärr bara att formatera. Så när allt var tillbaka så tog jag inte skanning som val, och vips allt fungerade!!

 

 

_______________________________________

Trassla inte till saken genom att komma

dragande med fakta.

/Groucho Marx

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jakob Nanneson

Men det måste finnas något sätt att få bort det i alla fall. Jag har varken Norton Antivirus eller något annat virusprogram. Kan det vara någon sak som ingick i SR-1 kankse?

 

När jag funderar på lösning kommer saker som registret, speciella filer och uppdateringar upp... någon idé om vad som kan fungera? Någon mer måste vara expert på ämnet eftersom vi nu är tre som haft problemet.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Conny Lundgren

Har du installerat SP1 så händer det här om man kör på ett serienummer som är "fusk" dvs genererat fram, det visade sig nämligen att de vanligen spridda serienummerna till piratversionerna av office 2000 var gernerade så MS fixade algoritmen till SP1.. det finns fixar för problemet..

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...