Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Tomas I

Problem med nVidia 40.72 och XP

Rekommendera Poster

Efter jag installerade nya nVidia grafikdrivrutiner (40.72) så har jag fått problem med ”stäng av bildskärmen” under energisparfunktioner. Om jag ställer in så bildskärmen stängs av efter 17 (godtyckligt antal) minuter och sedan kommer tillbaka till datorn och försöker "väcka" den så händer ingenting. Skärmen är släckt och sätter inte igång. Efter ca 3 minuter efter man rört musen så startar datorn om och välkomstskärmen kommer upp (skumt). Någon som råkat ut för nåt liknadnde?

Jag har ett Geforce 3 Ti 500 med WHQL 40.72 drivers, Dell 1702FP(Digital) bildskärm och Windows XP pro med sp1

 

 

[inlägget ändrat 2002-11-20 17:57:28 av Tomas I]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst idgadmin

40.72 är BETA drivrutiner, kör in ett par stabila istället så fungerar det nog...

 

 

|| Celeron II 900@1200 | 0,5GB RAM | 320,9GB | GeForce 3 Ti200 @ 215/500 | Abit VH6T | 30°c idle, 42°c fulload ||

Nazityskland anfaller Polen 1939, MS skapar Palladium 2002 - Piggymon

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nja... De NYA 40.72 Drivisarna är WHQL (Windows® Hardware Quality Labs) certifierade. De nya icke BETA drivisarna har funnist ute i 14 dar.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst idgadmin

Det har varit problem med alla 4x.xx versionerna. Det bästa är att installera lite äldra drivar, som 30.82.

 

 

|| Celeron II 900@1200 | 0,5GB RAM | 320,9GB | GeForce 3 Ti200 @ 215/500 | Abit VH6T | 30°c idle, 42°c fulload ||

Nazityskland anfaller Polen 1939, MS skapar Palladium 2002 - Piggymon

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser



×
×
  • Skapa nytt...