Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

systemåterställn


mitsubishi431

Rekommendera Poster

mitsubishi431

 

hej där vilket är bäst för att bli av med en massa program återställa datorn till tidigare då dessa inte fanns eller att avinstallera via k.paneleno. Och vad händer med ev virus program som inte avinstallerats

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej igen!

Är det bara avinstallation av vissa program ska du nog gå via Lägg Till/Ta bort program i Kontrollpanelen. En systemåterställning tar ju INTE bort sparade filer/e-post m.m så det kan bli vissa filer kvar även efter en Systemåterställning.

Vet inte riktigt vad du syftar på med: "Och vad händer med ev virus program som inte avinstallerats..."? Har själv råkat ut för strul när jag haft NAV igång i bakgrunden vid Systemåterställning då NAV hindrar vissa delar i den funktionen. Så numera stänger jag av NAV ( ALLA! ) via ctrl-alt-del INNAN en Systemåterställning.

 

 

[inlägget ändrat 2002-10-28 18:59:22 av Mejram]

[inlägget ändrat 2002-10-28 19:29:38 av Mejram]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

mitsubishi431

 

hej där.vid installation av ny brandvägg + nytt virusprogram.

står det alltid avinstallera det gamla.Har du gjort det innan system återställn. verkar man behöva göra det en gång till efter system återställn, vid andra program är det bara att installera direkt

svar till mejram

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej!

Norton Antivirus t.ex är ofta svårt att avinstallera. Men det krävs att man gör det innan man installerar en ny version eller ett annat antivirusprogram typ Panda. Avinstallerar gör du via Lägg till /Ta bort program eller med hjälp av det Uninstall som ofta följer med programmet. Att använda Systemåterställningen för att avinstallera program är nog inte det smartaste sättet.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...