Just nu i M3-nätverket
Jump to content

bästa skyddet?


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Vilken brandvägg är att rekommendera? Zone Alarm Pro? Norton? Har fått tips om ett som heter Black Ice??? Vill inte att det ska kräva för mycket av burken...

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Jag har norton antivirus och norton system works så därav att jag valde deras brandvägg för då är allt itegrerat men jag tycker att även att zone alarm är bra men den varnar lite ofta för onödiga saker.

 

Link to comment
Share on other sites

Jocke Bergström

Zone Alarm är en bra brandvägg - och dessutom gratis. Jag föreslår att du i första hand testar den, och är du inte nöjd kan du alltid titta efter betalalternativ. Det finns också en brandvägg som heter Tiny Personal Firewall som har fått bra betyg i tester, och som också är gratis. Kolla in den också innan du springer och köper en brandvägg. Den hittar du på www.tinysoftware.com

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Hur vet man då vilken brandvägg som ger det bästa skyddet? Jag föreslår att man ur säkerhetssynpunkt går till dessa sidor för att få en bild av hur brandväggen fungerar. På dessa sidor finns funktioner som testar din brandvägg:

http://www.dslreports.com/scan/

http://scan.sygatetech.com/

https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

http://security2.norton.com/ssc/home.asp?j=1&langid=uk&venid=sym&plfid=23&pkj=RZLHFEPGEVVSDUXLXRH

 

 

 

[inlägget ändrat 2002-10-26 01:49:15 av make_p]

[inlägget ändrat 2002-10-26 01:51:32 av make_p]

[inlägget ändrat 2002-10-26 01:53:16 av make_p]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Om inte det viktigaste är att den ska vara gratis så skulle jag utan tvekan välja Norton Internet Security 2003. Det är en aldeles utmärkt brand vägg, Den är ganska lätt både att instalera och sköta om, i de flesta fall behöver du bara svara på frågorna under installationen och välja de rekomenderade inställningarna så kommer du få det skydd du behöver. om du ändå vill ändra inställningarna är det inte särskilt svårt. programet finns på svenska med svenska hjälpfiler. antivirusprogram ingår också..

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...