Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SMTP server kräver verifiering !?


Elefant

Rekommendera Poster

Någon som vet var i Outlook Express 4.01 man gör instälningen "SMTP server kräver verifiering " det ska alltså vara där man ska kunna skriva in användaruppgifterna som tillhör mailkontot för att SMTP servern ska kunna verifiera att man är en behörig användare ... eller är detta en inställning man inte behöver göra i Mac ? Detta är tredje gången jag framför denna frågan i Eforum och hoppas på svar denna gång !!

 

Mvh

Elefant

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej Elefanten!

 

Oavsett vad du använder för OS måste denna inställning göras om mailservern kräver detta. I outlook görs detta genom att välja, tools->Accounts->MailKontot, fliken servers. Där, längst ned finns en kryssruta. Klicka i denna och det ska fungera fint. Den heter servern kräver verifiering eller dylikt, skiljer lite beroende på version.

 

 

 

\\ hugoni

[inlägget ändrat 2001-03-20 14:59:47 av hugoni]

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja så lätt är det tydligen inte i Outlook för Mac, tyvärr. Har själv inte problem med detta utan jag har vän som använder Outlook och Mac och den beskrivning du har skickat stämmer inte med Outlook Express 4.01. Men vi installerade en nyare version och nu fick vi det att fungera enligt din beskrivning :)

Tack, hugoni !

 

/Elefant

 

 

 

 

 

[inlägget ändrat 2001-03-20 15:19:23 av Elefant]

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...