Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Officiell uppdatering av Photoshop 6.0.1


CyberPet

Rekommendera Poster

När jag ändå är igång med att tipsa om uppdateringar så kan jag väl också nämna att Photoshop 6.0.1 också finns att ladda hem. Dock bara engelsk version:

 

Photoshop 6.0.1 (eng) för Mac OS:

http://www.adobe.com/support/downloads/psmac.htm

 

Photoshop 6.0.1 (eng) för Windows:

http://www.adobe.com/support/downloads/pswin.htm

 

 

/Petra

If you see someone without a smile, give them yours.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Per Augustsson

OK, men jag tycker inte att Photoshop 6 är någon större hit. Jag gillar inte Adobes nya linje, som verkar vara att det ska gå att göra "allt" i alla program. Photoshop, Illustrator och InDesign, alltså. Programmen blir allt mer tungrodda och onödigt krångliga. Jag tycker Photoshop 5.5 är, så gott som, fulländat. Nej, har man bara rejält med internminne, är det mycket effektivare att köra Quark samtidigt med Illustrator och Photoshop, och växla mellan programmen om man behöver redigera en friläggning, eller byta typsnitt i en rubrik, t.ex.

Vad säger ni andra där ute?

/Pelle

 

[inlägget ändrat 2001-03-11 18:56:54 av Per Augustsson]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

PS6 går väl till historien som värsta bloat-uppgraderingen. Nej tacka vet jag newtek som lyckas göra sina program mindre krävande och snabbare samtidigt som de får fler funktioner.. det är så det ska gå till.. ;)

 

Tyvärr finns det funktioner och gränssnittsförbättringar i ps6 som gör det bättre än femman.. men fan va segt det startar å va mycket minne det drar.. lite läskigt faktiskt.

 

/Weyland

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag är böjd att hålla med. 6:an är rätt fet och att starta upp programmet tar evigheter, precis som alla andra Adobe-program har problem med nuförtiden. Man hinner knappt blinka när 5.5:an laddar upp medan man får vänta ett bra tag på 6:an. InDesign är inte mycket bättre, seg som sjutton att starta upp.

 

Jag förespråkar nog specialiserad program än dessa giganter som gör allt. Om Adobe vill att Photoshop och InDesign ska kunna göra vektorgrafikbilder, är det då en plan att lägga ner Illustrator??

 

Förr kunde man ju ha Photoshop, Freehand och Quark öppna samtidigt om man hade kring 160 MB, nu får man vara glad om man kan ha två av dem öppna samtidigt.

 

 

/Petra

If you see someone without a smile, give them yours.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...