Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hämta innehåll med javascript från div på en annan sida


ponka

Recommended Posts

Hej,

 

Behöver hämta upp en div från sida B och visa upp den i en div på sida A. Jag har använt jquery-metoden .load() och det funkar klockrent förutom att den inte verkar klara att få med och köra JavaScript. Då testade jag $.ajax istället, men då måste man parsa ut den div:en i resultatet man får tillbaks och sedan skriva ut den (istället för att bara skicka in id:t på div:en som i load()). Och det funkar inte om jag hämtar div:en från en sida som har en form-tagg i sig, vilket alla sidor har eftersom det är en sajt som bygger på ASP.Net.

 

Har också testat att matcha div:en med en RegExp, men det funkar inte heller av nån anledning... Jag får tillbaka hela sidans html, men att hitta just den div:en och sedan skriva ut den verkar tydligen vara väldigt marigt...

 

Nån som har ett tips på hur man ska göra? Finns det nån annan smart Ajax-metod som går att använda? Javascripten som också hämtas och skrivs ut i div:en måste gå att köra.

 

Tack på förhand!

 

MVH Pontus

Link to comment
Share on other sites

Nej det stämmer att den inte kan parsa och köra javascript från data som den hämtar så javascriptet får du ha på den sida som kör ajax.

 

Vilka specifika javascriptfunktioner skall köras?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...