Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Mats E.

mp3 till cd-format

Rekommendera Poster

Har laddat ner ett album med en artist i mp3-utförande som jag har lagt i en mapp under Musik i huvudmenyn. Jag har därifrån laddat ner innehållet till min mp3-spelare.

Men nu undrar jag. Kan man även föra över detta album till en CD-skiva som ska spelas upp t.ex i bilens cd-anläggning. Hur gör jag då ? Det är Windows 7 jag har med Windows Media Player.

Redigerad av Mats E.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Beror lite på vilket bränningsprogram du har, men oftast så får du välja att du vill bränna musik cd eller likanden, när du sedan väljer dina mp3 låtar att bränna så konverteras de till rätt format, det ser du på storleken du bränner, säg att du drar in 15 mp3 låtar, om det konverteras rätt så ska de ta upp ca 500-600mb av skivan..

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Många CD-spelare klarar att spela upp mp3-filer också. Bränn dina mp3-filer på en data-CD och testa i bilen. Funkar det inte så får du göra som happyfejs skriver ovan.

 

 

Tack "happyfejs" & "Mr Andersson" fungerade jättebra.

Jag utgick från mitt mp-3 album och stoppade i en vanlig cd-skiva i datorn, tryckte sen på "Bränn" sen så skötte det sig automatiskt, fungerar i hemma-stereon samt i bilen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...