Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med videograbber


Älgen06

Recommended Posts

Har köpt en videograbber men har problem med att få det att fungera. Jag vill föra över inspelade program från min inspelningsbara digitalbox till datorn.Jag har kopplat den till digitalboxens scart-ut med en RCA-kabel -> datorns usb-port. Tyvärr flimrar/rullar bilden på datorn. Jag har bytt både RCA-kabeln och videograbbern i butiken. Jag har installerat mjukvaran och testat att köra från två olika datorer, men problemet blir detsamma. Jag har alltså gjort en grundlig felsökning och uteslutit alla tänkbara felkällor, men problemet kvarstår. Någon som haft liknande problem med en videograbber och har någon teori om vad felet kan vara?

Jag har windows 7 home premium på datorn.

Link to comment
Share on other sites

En snabb chansning är att datorn och tv-boxen sitter i olika vägguttag och på så sätt uppstår en jordslinga som likaså att den får ljudet att låta illa när man kopplar datorn till hemmabiot även får bilden att bli förvråden.

 

Om sådant är fallet kan du enkelt testa detta genom att sätta datorn och tv-boxen i samma grennuttag, bör gå bättre då om det är detta som är fel, annars kan du ignorera detta inlägg :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...