Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Formaterings-fel


Laso

Recommended Posts

Något har hänt när jag skriver ett inlägg. Det går inte att formatera texten på ett normalt sätt, allt skrivs ihop, oavsett hur man lägger upp det. Alla smileys har också försvunnit, hjälper inte att trycka på Smiley, eller "Visa alla", kan inte heller använda "infoga länk" m.m det händer ingenting, det enda som fungerar, verkar vara "infoga log". Har försökt att logga ut och in igen, men det går inte. Någon annan som har samma problem? I IE verkar allt dock fungera, enligt vad jag kan se.

Link to comment
Share on other sites

Någon annan som har samma problem? I IE verkar allt dock fungera, enligt vad jag kan se.

Detta är skrivet med Firefox, och allt verkar normalt:)

 

Edit: Såg att smileys endast blir tecken, ej symboler. Testar här:

:thumbsdown::thumbsup::rolleyes::mellow::D

Konstigt. Nu funkade det.

 

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Jo, jag förstår, det uppstod nu i eftermiddags helt plötsligt. Men märke det tydligast när jag skrev inlägget om kameraobjektiven. Har tömt cache och allt, så jag får väl se om det släpper, eller om det fortsätter. Skriver nu med mellanrum mellan två rader. Men eftersom det fungerar i IE hos mig, så är det troligen FF här som bråkar lite. Får testa vidare. Edit: Redigerar med fyra raders mellan från huvudtexten. Redigerar in två rader mellan, i huvudtexten.

Link to comment
Share on other sites

Pontus Jeppsson

Testat att starta om firefox? Den har ju lite kass minneshantering och ibland kan funktionerna i editorn lägga av pga minnesbrist. Om inte omstart av browsern hjälper, testa starta om hela datorn.

Link to comment
Share on other sites

Har testat lite till, verkar som om det är själva browsern som bråkar, får leva med det, eller installera om den tydligen. Försökte med systemåterställning, hjälpte inte heller.

Link to comment
Share on other sites

Testat lite mer, men det vill inte ge sig, kör just nu sista Opera, och verkar ha samma fenomen där, får se om formateringarna fungerar här, att använda smileys och annat går inte här heller.

 

 

 

 

Det fungerar bra i IE fortfarande.

 

 

 

 

Mycket irriterande är det.

 

 

 

Edit: Formateringen verkar fungera bättre i Opera, men Smileys, inoga länk, infoga media och liknande fungerar inte här heller.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Har inga som helst problem att formatera eller infoga bilder/smilys.. :thumbsup:

 

post-3164-1275908748,47_thumb.png

 

Röd Grön Blå

 

[kör FF 3.6.3]

Link to comment
Share on other sites

Har fått iordning på webbläsaren nu, fick installera om den tyvärr, så nu hoppas jag att den ska hålla ett tag :thumbsup:.

Ska också försöka få in rätt profil igen, så jag inte tappar allt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...