Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Liontech


Fr3ak0ut

Recommended Posts

Datorn har ett moderkort med en enkel integrerad grafikenhet samt en VGA- och en HDMI-utgång enligt http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=513793 och http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION%20330HT-BD

Det finns ingen möjlighet att stoppa in några extrakort.

 

-----------

Flyttar tråden från "Bärbara datorer" till "Datorbygge/konfigurering".

 

Cecilia

Moderator

Link to comment
Share on other sites

Det där består av en liten låda, nätaggregat och moderkort (med integrerad grafik). Ingen processor, inga minnen, ingen hårddisk, ingen DVD-brännare.

http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=uIqtErskUMIgZVDV

 

Det är ju ett svagt nätaggregat så det gäller ju att ditt grafikkort bara behöver lite ström om det ska fungera att stoppa i det.

Har du kontrollerat att RAM-minnena är kompatibla med moderkortet?

Link to comment
Share on other sites

Nej, har inte tittat så minnena fungerar med moderkortet. Grafikkortet jag tänkt stoppa i är GeForce9800GTX+ 512 MB DDR3. Är väl bland de mest slukande grafikkorten man kan ha va? :thumbsup::thumbsdown:;):P:lol::blush::unsure::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Det finns väl de som är värre men det är knappast rekommenderat att stoppa in det grafikkortet i en dator med bara 300 W nätaggregat.

Link to comment
Share on other sites

Okej, lika bra att skita i köpet och försöka kränga grafikkortet om jag inte ska försöka få in det igen. Annars får jag hoppas det kommer till användning vid senare tillfälle helt enkelt. Tänkt att man kan ha det som reserv GPU i värsta fall, om det som sitter i början brinna eller ngt :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...