Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ladda ner Windows 7?


Enacleb

Recommended Posts

Undrar bara om det fungerar att ladda ner Windows 7 eller om man direkt kommer få problem? Känner en som laddade ner Vista, det går smärtfritt.

Link to comment
Share on other sites

Undrar bara om det fungerar att ladda ner Windows 7 eller om man direkt kommer få problem? Känner en som laddade ner Vista, det går smärtfritt.

 

Det går säkert att ladda ner Windows 7, men du måste ändå skaffa dig en legal produktnyckel, annars lär du inte få det att fungera.

Sen är alltid risken att få med olika typer av smittor, om man "bara" laddar ner från någon sajt.

 

Edit: Men visst kan du använda den testversion som Maratonmannen föreslår också.

Link to comment
Share on other sites

Blindbock

Har alltid undrat varför man inte kan köpa och ladda ner Operativsystemet direkt från Microsoft. Är det för att de inte har den tekniska kunnigheten eller är det för att gulla med affärer som säljer Windows?

Link to comment
Share on other sites

Naturligtvis har Microsoft den tekniska kunnigheten. Man kan t ex köpa Windows 7 på http://www.microsoft.com/windows/buy/default.aspx'>http://www.microsoft.com/windows/buy/default.aspx

 

Hm, jag menar svensk version :) Visserligen körde jag XP (MCE)engelsk men det var för att det alltid blev problem men språkpaketet när man skulle uppdatera då Windows uppdate inte uppdatera t ex Mediaplayer engels version på svensk version och inte svensk version på engelsk version. Därav mitt bryderi om den tekniska kunskapen hos Microsoft.

 

Lika med Vista och Explorer. Windows update vill uppdatera Explorer men Vista 64 bit vill inte installera uppdateringen för att en nyare version redan finns, ojojoj! Blev att jag fick bocka ur automatisk uppdatering för detta meddelande störde mig ideligen när jag spelade spel.

 

Annars tycker jag Vista numera är ett mognare system än Win 7 som jag provade men fann gick sämre på min dator (I7 860 Radeon 5850) men kommer nog i framtiden använda din länk http://www.microsoft.com/windows/buy/default.aspx när Win 7 mognat och som jag tackar för.

 

Vista är bättre än sitt rykte. Däremot fungerar W7 Starter utmärkt på min Netbook och skulle aldrig få för mig att byta, en gång till, till XP eller Ubuntu.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Helvete har glömt att svara på hur det har gått för mig, ledsen.

 

Byggde ju ihop min dator tidigare i år och skulle ta reda på om det gick att ladda ner Windows 7 för att spara en tusenlapp. Kan berätta att en källa som jag inte tänker nämna vid namn har bekräftat på två olika datorer att det gick så förbaskat enkelt och smidigt att han/hon/den/det skrattade efteråt :D . Bara att ladda ner, bränna på en CD eller använda medföljande program för att göra ett Windows-USB-minne, installera och sedan använda medföljande keygen. Han/hon/den/det har inte haft något problem, alla funktioner fungerar utan någon svartlistning eller något. Det har gått ca 1 år efter installationerna.

 

Finns på vilket språk du vill också.

 

Dåligt samvete lider han/hon/den/det inte av eftersom Microsoft är lika stora utsugare som Apple, med alla nya Office-versioner för en förmögenhet styck, så de kan gott lida lite förluster till "the little people" :D .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...