Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Söker spelprogrammerare till php/mysql projekt


clanclashes

Rekommendera Poster

clanclashes

Hej!

Jag söker någon eller några som är duktiga på php och mysql och som vill hjälpa mig att utveckla ett webbaserat mmo strategispel. (www.clanclashes.tk)

 

För några veckor sedan blev jag inspirerad till att skapa ett nytt webbaserat MMO strategispel. Jag satte mig ner och började skriva ihop lite idéer och utvecklade det snart mer och mer. I dagsläget finns nästan ett färdigt spel - på pappret. Problemet är att jag har extremt få kunskaper om php och mysql som jag har tänkt att bygga spelet på. Jag har programmerat mycket i mina dagar, både privat men även inom diverse utbildningar. Jag har därför ganska bra insikt i hur program byggs upp och har kunnat skapa en struktur för spelet, hur jag vill att det skall byggas, inte bara rent idémässigt, men också teoretiskt med hur databaser ska se ut, hur jag vill att vissa filer och funktioner ska fungera. Problemet är som sagt var att jag inte kan göra det praktiskt eftersom jag saknar tillräckligt kunskaper i just "kodknackning" i php och mysql. Jag skulle därför behöva hjälp med detta.

 

Om någon är intresserad får ni gärna skriva ett mail till clanclashes@hotmail.com. Gå gärna också in och kika på www.clanclashes.tk, där finns enheldel information om spelet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...