Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Aktivera Windows!


Peyrie

Recommended Posts

Hej.. jag tror den här tråden hör till denna del utav forumet (hoppas jag ).

Iaf, alla mina problem började såhär.

Jag formaterade om min dator, ( pirat XP-skiva ).. och då funkade den perfekt om som den skulle, laddade ner alla nödvändiga program och etc jag ville ha/behövde. Sedan märker jag att jag får detta meddelandet.. i det lägre högra hörnet

http://nl.tinypic.com/r/20ixh5d/5

(har windows vista tema, för jag tycker att det är finare!)

 

Så jag klickade på meddelandet och försökte aktivera windows via internet, jag visste inte riktigt vad min nyckel var så jag kollade utanpå min dator asså inte skärmen, utan den där andra grejen.. osså hittade jag en produkt nyckel där eller vad det är och slog in den, men det gick inte. Sedan försökte jag aktivera via telefon, och jag ringde upp dom angav mitt handlings id, dom sa att det var ogiltigt? Så jag tänkte ''okej fan vad sjukt'', sen så hittade jag en ''key finder'' sak på datorn som jag tror kom med installerad, notera att min kusin formaterade om datorn INTE jag. Så jag sökte efter min nyckel på det key finder programmet, och den hittade en, jag testade men det fungerade inte heller!?

Sedan fick jag ett meddelande som sa att det finns nya uppdateringar till min dator, och det var windows service pack 3. Jag installerade det och sedan efteråt fick jag ett sånt windows geuine meddelande skit grej... Jag sökte på google om mitt problem och lydde instruktionerna om att ta bort windows geuine grejen på kontrollpanelen > Lägg till/Ta bort program. Det gjorde jag, men jag kunde inte hitta windows genuine grejen i Internetalternativ > Program > Hantera Tillägg.

 

Så ja... och sedan sa dom på ett annat forum att man skulle ladda ner någon cracker grej med ett helt paket med typ; wga-fix, windows xp keygen, keyfinder, MGAdiag & sånt typ.

 

Så jag startade windows xp keygen men så hände detta.......

http://nl.tinypic.com/r/e5i3us/5

 

Jag är så frustrerad, för efter alla mina andra problem med datorn som jag lyckades fixa så dyker det bara upp mer och mer. Jag hoppas någon kan hjälpa mig.. & jag skulle uppskatta om ni inte dömde mig för att jag använder pirat kopior för att formatera om datorn, för jag tror nog inte att ni skulle vilja slösa en eller ett par tusenlappar på en CD-skiva ?

 

Tack i förhand för er hjälp.

Link to comment
Share on other sites

Det är inte frågan om vad vi som personer tycker om din användning av illegal Windows utan det är IDG som har bestämt att vi inte får diskutera hur man använder illegala program, dvs du kommer inte att få någon hjälp med keygen eller liknande i forumet.

 

Kom det inte med någon Windows-version med datorn?

 

Cecilia

Moderator

Link to comment
Share on other sites

Det viktiga är inte CD-skivan utan etiketten med produktnyckeln som bör vara fastklistrad på datorn om Windows var förinstallerad.

Link to comment
Share on other sites

Du måste låna en CD-skiva som matchar, Home resp. Professional, och det ska väl vara en OEM-skiva. Annars så var det väl så att datorn skulle ominstalleras med hjälp av en återställningspartition men den kanske har blivit bortformaterad nu?

Link to comment
Share on other sites

Jag har faktiskt ingen aning.. Vår dator är liksom begagnad jag fick den utav mina kusiner, så jag tror nog inte dom har kvar den skivan.. Men kan alltid fråga.

 

Jag gissar på att mitt fall är hopplöst, heh ?

Link to comment
Share on other sites

Hör med dina kusiner om vad som har gjorts med datorn förut.

 

I Eforum får du ingen hjälp med keygens och liknande i alla fall.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...