Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

15.6" skärm, bilden blir konstig osv....


Marcus1

Rekommendera Poster

Köpte en HP Dv-6 2057EO med Windows 7 här om dagen, men fick problem med upplösningen ? När jag drar igång ett spel i full skärm så blir det som en liten ruta i mitten sen svarta fält på sidorna ? som att den inte villa köra i widescreen och trycker ihop det istället ??? Går det att fixa det ? Sen funkar inte Webcam fönstret på msn heller, kan bara ha storlek Liten och Mellan, men inte stor ? inga stora problem kanske men frustrerande när saker inte funkar som dom ska. Ska jag installera Vista istället kanske?

 

Mvh Marcus

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Din skärm har upplösningen 1366x768 och är som sagt widescreen. Om spelet inte stöder widescreen så visas det inte i widescreen. De flesta spel kör väl i 1024x768, alltså 1366-1024 = 342 pixlar mindre på bredden, som då ger ett tomrum på 171 pixlar på vardera sida av bilden.

 

Kolla i spelets inställningar om du kan välja upplösningen 1366x768. Går det inte, så går det inte. Det är inte konstigare än att när du tittar på widescreen-film så får du svarta kanter på en vanlig tv/skärm medan du slipper det på en widescreen-skärm.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...