Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
.M

Den mobilvänliga versionen?

Rekommendera Poster

.M

Jag råkade helt av misstag märka att om man surfar in på eforum med en ifone så får man en mobilvänlig sida. Men när jag försökte återskapa beteendet med en HTC HD2 och en Zune HD så fick jag minsann samma tungladdade sida som jag får på min desktop pc.

 

Ska jag misstänka att eforum också är telefonrasistisk och kräver minsann enheter som Steve J har varit inne och petat på, medans vi som använder Steve B's produkter får gå någon annan stans?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pontus Jeppsson

Just nu så identifieras vissa mobiltelefoner (exakt vilka vet jag inte) och skickas vidare till en ren textversion av forumet. Det här är standardlösningen i plattformen, och ingen särskilt snygg lösning alls.

 

Dels så identifieras inte alla mobiltelefoner, och dels så är det ingen anpassning av spaltbredd, bilder och annat, så även om dessa sidor går snabbare att ladda hem till telefonen så ger det ingen särskilt bra användarupplevelse alls.

 

Men vi har på vår lista inför våren att fixa ordentlig mobilanpassning av Eforum. Exakt när det blir kan jag inte lova, men definitivt före sommaren.

 

Så jag lovar att det inte har att göra med vilken Steve som tillverkat telefonen! ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...