Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
lehools1976

Picasa 3 fler användare

Rekommendera Poster

lehools1976

Hej!

Har fixat alla mina bilder i picasa 3 på en användare, kan man göra så att alla användare på datorn jobbar med samma picasa album. När jag idag går in på en annan användare vill den leta igenom efter bilderna igen, skapa upp namnsättning osv?

 

Mvh

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...