Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Surftown och Dreamweaver


jak3n

Rekommendera Poster

Hej!

Jag är nybörjare på detta med hemsidor och tänkte att jag skulle göra en. Men det visade sig vara svårt. Nu är problemet att sidan inte visas och att jag har problem med surftowns filhanterare. Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Har lagt in alla filer under mitt domänmapp men det blir inte bra. Sidan heter www.zevsotiivo.se. Så om någon som använder sig av Surftown och laddar upp via Dreamweaver och får sin hemsida att fungera kunde visa hur man gör skulle det vara mycket tacksamt. http://eforum2.idg.se/images/taggbilder/skoj.gif

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

kan du ftp-funktionen i dreamweaver?

I platshanteraren lägger du in uppgifterna till ditt konto på surftown med ftp-serveradress, användarnamn och lösenord som du skall ha fått från Surftown.

Sedan skall du ladda upp filerna i en mapp som heter samma som din domän.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack för svaret

Jag har laddat upp via ftp-funktionen och skrivit in all info man behöver, men när jag har gjort det och laddat upp i min domänmapp så blir sidan såhär = http://www.zevsotiivo.se/. Förstår inte varför det blir så och att inte sidan kommer upp. På surtowns supportsida står det att det finns filer i domänmappen som man ska ersätta, men har inte hittat dessa. Kan man få tillbaka alla startfiler om man har raderat dom eller inte hittat dom?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Testa att byt namn på startsida.html till index.html .

Sen får du även ändra på dem andra sidorna så länken tillbaka till startsidan blir index.html .

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...