Just nu i M3-nätverket
Jump to content

skypeproblem


corado

Recommended Posts

Vi har nyligen köpt en webkamera och provade den häromdagen med skype. Bilden på den vi pratade med var bra och flöt på fint.

Bilden på oss var skarp och klar men den frös efter tio sekunder och vi var tvungna att starta om kameran hela tiden.

Vad kan det bero på?

 

Kamera: Logitech C500

Dator: Fujitsu Siemens Scaleo J

Minne: 1,5 GB

Processor: AMD Athlon 3200+

Bredband: 0,5-2 Mbit/s

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bilden på oss var skarp och klar men den frös efter tio sekunder och vi var tvungna att starta om kameran hela tiden.

Var det hos er eller i andra änden detta hände, att bilden frös?

Vilken uppkopplinghastighet är det i andra änden?

 

Har varit med om att ljud+bild inte fungerar i MSN vid 0,5 i hastighet.

Bara ljud eller bara bild fungerar. Testa stänga av ljudet för att se om detta gör någon skillnad.

 

Link to comment
Share on other sites

Bilden frös i båda ändar. Ljudet fungerade dock hos båda. Jag vet inte vilken bredbandshastighet mottagaren har. Den personen finns i London om det kan vara till någon hjälp.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Testa köra utan ljud för att ev. ringa in problemet.

Jag har för mig att man i Skype kunde skruva lite ang. komprimering & så för att anpassa till bandbredden men det är åratal sedan jag använde Skype...

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...