Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Sokrates

Windows startar inte

Rekommendera Poster

Hej,

vore väldigt tacksam om jag kunde få hjälp med detta. Har sett en del liknande trådar, men känner mig inte tillräckligt säker för att gå vidare.

 

Har en Fujitsu Siemens Scaleo på vilken min son spelade Team Fortress, som började lagga, varefter en "svart skärm med vit text kom upp". Sannolikt startade datorn om, men kom inte vidare pga en minnespinne som satt kvar. Efter att denna tagits bort hamnade datorn i en loop, med ett meddelande som börjar "Windows kunde inte startas. Det kanske beror på en ändring i maskin- eller programvara" Sedan ges möjligheten att starta normalt, i olika felsäkra lägen och med senast fungerande konfiguration. Inget av dessa alternativ fungerar, inte heller med mitt återställningsprogram Back on Track, det slutar med att samma meddelandeskärm återkommer.

 

Jag har en recovery-CD från Fujitsu Siemens, men här står tydligt att alla data försvinner om man kör denna. Är det läge att göra detta ändå, eller går det att komma runt på något sätt?

 

Tack på förhand!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Man kan försöka med att rädda viktiga filer genom att flytta över hårddisken till en annan dator som extradisk. Ibland så är märkesdatorer utrustade med ett återställningsprogram som man startar genom att trycka på en särskild tangent på en gång vid uppstarten och med det återställningsprogrammet har man fler möjligheter än med recovery-skivan. Kolla om du hittar något i manualen.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...