Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Nero 7 Photosnap essentials redigeringsfunktioner försvann


Vixen

Recommended Posts

Jag har Nero 7 med bla photosnap viewer och photosnap essentials. Detta har fungerat jättebra tills igår. Alla funktioner i fotoredigeringsprogrammet försvann helt plöstsligt. Allt som fanns kvar var Red eye removal. Allt annat som Autofix, Noise reduction, Rotation etc var bara bort helt plötsligt. Tills slut fick jag inte ens öppna foton i programmet längre. Inte ens i viewer.

 

Bestämde mig då för att installera om Nero 7. Efter mkt problem där jag fick felmeddelandet att Windows Insalller var korrupt om och om igen så stängde jag av brandvägen (Fsecure och lyckades installera Nero 7.

MEN fortfarande kan jag inte öppna foton i photosnap och öppnar jag programmet så finns fortfarande bara Red Eye removal som funktion.

Någon som råkat ut för något liknande??

 

Varför repreras inte programmet när jag installerar om det? Jag avinstallerade och installerade om det men får fortfarande inte öppna bilder i det och alla de vanligaste redigeringsfunktionerna är inte längre synliga.

 

Har XP SP3 och en Acer med liten skärm Har därför haft lite problem med att vissa knappar hamnar utanför skärmen och det inte går att scrolla till dem. Men aldrig förrut har funktioner försvunnit på det här sättet.

 

Link to comment
Share on other sites

Hej Vixen!

 

Vet inte om jag kan vara dig till någon större hjälp men gör ett litet försök ändå.

 

Med tanke på det meddelande du får => felmeddelandet att Windows Installler var korrupt <= Så kanske nedanstående sidor kan vara dig till hjälp.

 

Windows Installer 4.5 är tillgänglig

http://support.microsoft.com/kb/942288

 

Felmeddelandet "Det gick inte att komma åt tjänsten Windows Installer" visas vid installation av ett program i Windows XP

http://support.microsoft.com/kb/315353

 

//Malou

 

*************************

Dator & IT-Säkerhet:

http://www.saswsupport.se/

 

Member Of ASAP Alliance of Security Analysis Professionals

http://asap.maddoktor2.com/

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...