Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

System för effektiv hantering av organisationsmedlemmar


Vincent-T

Rekommendera Poster

God morgon mina herrar,

Jag har fått en uppgift från min sportklubb att hitta ett effektiv system för medlemshantering:

 

Vi har tre system. 1) En tanig excel fil med gamla och nya medlemmar -ofullständiga uppgifter (jag tror att huvudansvarige inte vet vilka som fortfarande är aktiva eller inte), 2) En e-post klient med adresser på gamla och nya medlemmar, 3) en annan tanig excel fil som visar vem som har betalat och inte betalat, 4) en fil till, som jag inte minns vad det var är...

 

Jag behöver perspektiv på metoder och alternativa system som kan integreras dessa på ett smidigt sätt. Men ni som har gjort det kanske kan ge mig lite tips och kunskaper på vad som kan göras.

 

Våra tillfälliga önkskemål är följande:

 

1) Individuella människor ska kunna mata in sina uppgifter online och sparas på excel eller annan databas, - om det går. (Mata in manuell går också bra)

2) Att använda punkt 1 databasen för att hantera medlemmarnas e-post (vill undvika att mata in information igen för bara för att skicka ut e-post) för att tex skicka ut mass e-post till alla medlemmar i diverse olika grupper och redigera dem på ett smidigt sätt.

3) Nånsorts online variant där alla kan accessa den.

4) Om en medlem inte har betalat terminsavgiften, ger systemet systemet ifrån sig ett meddelande och medlemmar exkluderas/deaktiveras. Eller själv avaktiver personen från medlemsregisret.

 

Det jag ser framför är ett custom system som måste skapas finns, alt köpas. Vänder mig till er och vill få större perspektiv på den lilla dilemma.

 

Så...Förslag på gratis system/metod att göra det?

 

Det är lite smårörigt, men kom med frågor/kommentarer så förklarar jag det.

 

 

 

 

//Vincent

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...