Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Installera lexmark x4650


virren66

Recommended Posts

Försöker installera lexmark skrivare på vista

datorn känner igen programmet men använder den inte

finns heller inte på installerade skrivare .. Tips hur göra ?

/virren66

 

Link to comment
Share on other sites

Är det en lokal skrivare? Dvs är skrivaren fysiskt ansluten (usb/LPT) med din dator? I så fall ska man alltid installera programvaran först innan man ansluter kabeln. Om du gjorde tvärtom så rekommenderar jag att du börjar om. Ta ut kabeln och avinstallera skrivaren. Starta om datorn innan du provar igen.

 

Link to comment
Share on other sites

Oavsett om du ska ansluta till en lokal dator, eller direkt för nätverket, så ska du installera skrivar-drivrutinerna till den dator som ska kopplas mot skrivaren.

 

 

Link to comment
Share on other sites

http://support.lexmark.com/index?locale=sv&segment=DOWNLOAD&startover=y&userlocale=SV_SE&question=x4650&productCode=LEXMARK_X4650&page=answers&detectedProductFacet=CMS-CATEGORY_REF.LEXMARK.PRODUCTS.ALLINONE.LEXMARK_X4650&searchid=1255515477848#1

 

 

Hej Den översta förefaller vara för Vista 32 bitars ,nästa för 62 bitars

 

Fungerar med att ladda ner (spara)den är själv extraherande Öppna och sedan låta den installera och ansluta skrivaren när man uppmanas till det .

Annars starta om efter fullföljd installation och anslut skrivaren efter det..

 

LARSAS

 

Jag testade filen på en XP och där bör det absolut fungera .Vista är lite annorlunda men det är ju bara att testa och hoppas!Ta bort eventuell påbörjad installation innan Fil och registerstäda med CCleaner efter eventuell avinstallation kan underlätta.

[inlägget ändrat 2009-10-14 12:43:48 av LARSAS]

Link to comment
Share on other sites

Hej

 

Skulle det nu inte fungera så borde Lexmarks support kunna hjälpa till.Man kan tydligen maila supporten.Troligen har då Lexmarks misslyckats/struntat i att korrekt anpassa drivrutinen till Vista.

 

Det borde vara lätt att installera skrivaren, åtminstone när den är USB ansluten, om Lexmark hade lagt ut (korrekt)drivrutin till X4650 på Windows update.Då hade installationen kunnat ske automatiskt utan problem förutsatt att man är uppkopplad.

 

För anslutning direkt till router finns guid i Vista.

 

LARSAS

 

 

 

 

 

[inlägget ändrat 2009-10-16 04:00:08 av LARSAS]

[inlägget ändrat 2009-10-16 04:06:06 av LARSAS]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...