Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem att se sidor/ladda bilder oavsett webbläsare


zhelen

Recommended Posts

Hej! Någon vänlig själ som kan hjälpa en novis?

 

Min dator har fungerat finfint fram tills för någon dag sedan då vissa bilder på facebook slutade fungera, dom visades som brutna ikoner medans vissa fungerade.

 

Problemet har eskalerat sedan dess och nu kan jag inte ibland ens gå in på t.ex facebook, står bara blå text på vit bakgrund, dvs inga bilder laddas överhuvudtaget och nästa gång fungera utan problem. På andra sidor fungerar bilder oftast, kan finnas nån enstaka bruten ikon. Men det verkar också bli mer och mer för det hände aldrig för en vecka sedan. Detta händer oavsett vilken webbläsare jag använder (har provat opera, IE, google chrome, firefox)

 

Vänner som använder samma operatör som mig (Lunet)har inga problem.

 

Kör windows vista home premium och service pack 1. Har en bärbar amilo li 2735, inte trådlöst internet.

 

Har provat googlat och sett exempel på liknande problem men inte hittat någon lösning.

 

Tack på förhand! Mvh/Helen

 

[bild bifogad 2009-08-23 12:03:57 av zhelen]

1156281_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder

 

Har inte samma problem, men tycker Facebook är grymt seg med diverse felmeddelande och dubbelpostande av kommentarer jag postar en gång o s v.

 

Alla andra sidor fungerar klockrent för mig, så datorn är det inget fel på.

 

EDIT: Plockade bort lite applikationer på FB. Då blev FB något raskare.

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

[inlägget ändrat 2009-08-23 12:51:37 av Stefan Eklinder]

[bild bifogad 2009-08-23 12:59:50 av Stefan Eklinder]

1156288_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...