Just nu i M3-nätverket
Jump to content

64bits Vista MOVIE MAKER


HUP151

Recommended Posts

noterar att jag inte får svar angående flera frågor jag stältl angående min nya Vista men det är ju förståss semestertider och kanske frågorna varit för "enkla". i Vistas Movie Maker hittar jag inte igen "kameran" för snap shots" som var bra att ha men det går ju bra med Mediaspelaren Classic och t ex Avs4you men ändock. när jag sparade filmfil i XP visade MovieMaker hur stor den färdiga filen beräknades bli men den funktionen ser jag inte i Vistan

 

Link to comment
Share on other sites

noterar att jag inte får svar angående flera frågor jag stältl angående min nya Vista men det är ju förståss semestertider och kanske frågorna varit för "enkla".
Jag kollade igenom dina tidigare trådar och tyckte det verkade som att någon hade svarat på alla frågor utom en som gällde XP. Jag tror inte att orsaken till att frågor inte besvaras inte är att de är för enkla utan att ingen av de som brukar besöka Eforum vet svaret.

 

MovieMaker vet jag inget om.

 

Link to comment
Share on other sites

Enkla frågor eller svårare frågor, dom flesta frågor här på Eforum brukar få svar, men visst finns det frågor som tyvärr inte får svar, eller får svar efter en längre tid, orsaken är nog väldigt olika.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...