Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vood 322 HJÄLP NUUU!!!


vassle

Rekommendera Poster

Hej, jag har skaffat ip-telefoni från alltele men nu är problemet att flera applikationer inte går att använda pga av låsta portar, jag har en vood 322 och har kopplat på följande vis, vet inte vad jag ska ta mig till, har testat att försöka portforwarda men den där vooden är ju dum i huvudet, går ju inte att logga in på den, har testat Conf/admin men står bara Username/password failed, snälla hjälp mig.

 

INET UTTAG

 

VOOD 322

 

D-LINK 604

 

DATOR

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Har du testat Allteles support? Jag Googlade lite på vood 322 och hittade detta:

Det är bara att hålla inne reset knappen på baksidan tills alla lamporna tänds dra sen ur strömmen och sätt i den igen sedan conecta med ip 192.168.1.1 sen fungerar conf och admin igen har man en router måste wood322 sitta på andra sidan om routern annars får man öppna en massa portar i sin router för att få telefonin att funka har själv provat med en hub och flera datorer och de går alla ut på wood och hämtar ip och får internetconnction så jag förstår inte hans/hennes problem är för att aktivera telefonen efter detta lyft luren och slå*9**3222# så aktiveras telefonen igen det går inte att hitta på en kod det måste vara 3222

Vet ej om det löser ditt problem.

 

Thomas

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

tyvärr hjälper inte det så mkt, har kopplat så som det står ju och det är något sjukt knasigt, kommer in i vooden om jag resettar som han sade, men vad ska jag göra där ?

 

PS. har även ringt deras support sammanlagt nu över 100 minuter men dem säger att den är bryggad när man får den vilket den inte där för när jag kopplar bort den och bara kör routern så funkar allt som vanligt.

[inlägget ändrat 2009-07-28 18:11:38 av vassle]

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
kommer in i vooden om jag resettar som han sade, men vad ska jag göra där ?

Ingen aning. Jag trodde ditt problem var att logga in på din vood 322. Jag har inte nägon vood 322 själv, så jag hoppas att någon annan kan hjälpa dej.

 

Thomas

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
PS. har även ringt deras support sammanlagt nu över 100 minuter men dem säger att den är bryggad när man får den vilket den inte är

 

Kolla om din Vood 322 är bryggad. Hittade lite hjälp här:

http://www.gbghus14.se/information/bredband/Vood322-bridge.pdf/at_download/file

 

Hittade även en beskrivning hur man öppnar portar, men det borde räcka om du bryggar din vood 322.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Vood/322/Echolink.htm

 

Thomas

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...