Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mycket erfaren webbutvecklare finnes


PHPkgd
 Share

Recommended Posts

Hej

 

Vi är en liten webbyrå som har ett par anställda tyvärr har vi inte tillräckligt med jobb för samtliga anställda och söker därför en lösning som är tillfredställande för alla parter då vi gärna vill behålla våra kodare i företaget. Vi föreslår att vi behåller kodaren anställd hos oss och hyr helt enkelt ut hans tjänster på fulltid till ett webbföretag. Vi står för arbetsgivaravgifter och skatter och ni betalar helt enkelt lönen plus moms till oss.

 

Den kodare vi skulle kunna hyra ut har flerårig erfarenhet:

 

PHP (3/4/5) , Perl, MySQL, MS SQL, SQL lite, Postgre SQL, JavaScript, С/С++, Visual C++ (6.0/7.0/7.1), MFC / GDI / GDI+, NET / С#, DirectX (7-9), Borland Delphi, Action Script, AJAX,

 

Adobe Photoshop, Adobe ImageReady, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Corel Draw, Macromedia Flash, Macromedia Dreamweaver

 

Vi ser helst att kodaren jobbar hos oss, dvs på distans. Vi garanterar att kodaren enbart jobbar för er och att resultatet blir utmärkt.

 

Förslag på pris per månad ex moms är 20.000 kronor. Pris och längd på avtal kan diskuteras.

 

Var vänlig kontakta oss via PM

 

Med vänliga hälsningar

Mikael

 

Link to comment
Share on other sites

seedoubleyou

Hej,

 

Kanske kan detta vara en idé att fundera över parallellt med andra lösningar för att finna betaluppdrag för Era webbutvecklare.

 

Vi söker webbpartner- och folk som kan vara intresserade att tillsammans med en grupp ”eldsjälar” entreprenörer fortsätta utvecklingen av vår webbportal CW Connecting World. CW Connecting World har ambitionen att bli världens bästa och mest besökta web community för globala affärer i alla världens länder.

 

Men inte bara det, vi kommer även att bygga upp kontor i de flesta länder där företagaren har en given plats att på bästa sätt möta sina affärskontakter.

Har Du/Ni några timmar över varje vecka och kan göra arbeten för oss i webbutbyggnaden mot att ersättningen initialt betalas genom ett delägarskap ta då kontakt med mig för en förutsättningslös dialog. Gör ett besök på vår testportal; www.cw-connectingworld.com för mera information.

Det Du idag ser på portalen bedömer jag vara ungefär 15 - 20 % innan vi kan säga att nu är vi nöjda, däremot kommer vi aldrig att bli färdiga, utan den kommer alltid att vara föränderlig med tiden. Detta är en test vi har haft ute ett drygt år och trots att ingen marknadsföring gjorts så är besökta från mer än 140 länder.

 

Vi hoppas finna ett mindre webbföretag med de IT "själar" som förstår storheten och potentialen i CW och vara vår webbpartner från starten, förstå vilka synergieffekter ett samarbete med CW kan generera från alla medlemsföretag som finns både nationellt och internationellt.

 

Det finns två presentationsfilmer att se på portalen, den ena lite mer visionsbeskrivande med CW´s Professor Ulf Hanning som presentatör, länk till svenska version;

http://www.cw-connectingworld.com/info/cwmovie_popup2.php

Den andra är mer beskrivande, länk till svensk version är; http://www.cw-connectingworld.com/sv/cwmovie_popup.php

 

CW är helt oberoende från politik, religion och all form av protektionism.

 

CW's devis är:

- Mer kontakter

- Mer affärer

- Mer jobb

 

CW hyllar en kreativ, gränslös och öppen värld

 

Bästa hälsningar

 

 

Kjell Strandberg

 

Idéskapare

 

 

 

______________________________

Mailing address:

CW Connecting World

P.O Box 1166

SE-721 29 Västerås, Sweden

Cell +46 70 399 79 04

kjell.strandberg@cw-connectingworld.com

www.cw-connectingworld.com

 

- A better world is possible -

 

 

A better world is possible

A better world is possible

 

Link to comment
Share on other sites

Tack för förslaget men vi vill undvika kostnaden för kodaren, iallafall lönen. Arbetsgivaravgifterna kan vi ta, men vi vill skära ner på kostnaderna som hans lön står för.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Cecilia locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share×
×
  • Create New...