Just nu i M3-nätverket
Jump to content

winamp remote


xobust

Recommended Posts

 

viset inte var jag skulle lägga detta inlägg flyta det om ni vill

 

jag har ett start video klip på 2.1gb med XVID codec.

ville spela upp det på tv´n medhjälp av winamp remote.

allt funkade bra den hittade filmen tryckte på play.

alt va bra tills ljudet kom det var 1 sekund före filmen.

 

kan någon hjälpa mig.. jag har testat att konvertera till flv format.

 

byt dekodnings codec.

 

samt ändrat Streaming Speed.

 

Hjälp Tack...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Motfrågan är enkel: om du spelar upp på datorn, med samma spelare, annan spelare (ex.v. WMP) kommer ljudet rätt då?

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Link to comment
Share on other sites

på dattorn med windowls media player funkar det... men andra video är ok på wii ´n... testade att forma om den till flv format men det funkade inte :( måste va något med kodningen på videon.. får se den på datorn

 

Link to comment
Share on other sites

ja du, då vet jag inte. En tanke är ju att filmen är för tung för din Wii att behandla. Eller gäller detta allt du skickar? Mmh, nej, har ingen erfarenhet, vet inget, enda jag kan rekommendera är att söka på ex.v. Google efter andra med samma problem.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...