Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
deemdanna

Ta bort "bekräfta vid borttagning"

Rekommendera Poster

Hej, jag undrar om, och i så fall hur/var man gör det, man kan slippa bekräfta borttagning av filer och mappar.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kan inte verifiera att detta funkar på XP, men testa att högerklicka på papperskorgen och välj egenskaper.

 

[inlägget ändrat 2009-04-18 11:35:20 av MrB]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du är säker på att du verkligen vill ta bort en fil eller mapp kan du hålla in [shift]-tangenten samtidigt som du antingen trycker [Delete]-tangenten eller på "Ta bort" i Utforskaren. Tänk då på att filen eller mappen inte hamnar i Papperskorgen och tas bort direkt.

 

Skall leta lite om det går att ta bort rutan vid normal borttagning.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...