Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Codec pack?


ASP

Recommended Posts

Codec paket må vara bra på en helt REN OCH NYINSTALLERAD dator. Annars? Nej, inte en chans. Konflikter kan uppstå och det är svårt att avinstallera.

 

Det är min bestämda uppfattning. Det som det länkats till verkar minimalt men jag ser inga uppgifter om exakt vad det innehåller. Utan den kunskapen, nej tack. Då installerar jag hellre vad jag behöver när jag behöver det.

 

Med det sagt, visst, codecpaket kan hjälpa men är inget jag rekommenderar.

 

http://www.inmatrix.com/articles/mediasetup.shtml

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Link to comment
Share on other sites

Sen kan man ju då ställa sig frågan vad som är mest relevant:1.6 miljoner nedladdningar med ett betyg på 4,80 av 5 möjliga av dom som använt detta Codec paket eller åsikterna från en som inte ens använt det! Jag har detta själv och det fungerar klockrent med uppdateringar och inga konflikter alls!!

Mvh Laston

 

Link to comment
Share on other sites

Du har en poäng, jag har en poäng. Med codecpaket släpper man i viss mån kontrollen över vad som installeras. Men som du säger har jag inte testat det där, har inte haft behov av det. Kanske det sköter sig?

 

Kanske jag vilar min åsikt på gamla erfarenheter som inte är aktuella längre? Var några år sedan jag överhuvudtaget installerat något codecpaket på datorn. Idag vet jag tillräckligt om de olika codecar och filter som behövs för att klara mig utan dem. För de allra flesta räcker det med att installera FFDshow.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...